de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Een vloerenafdeling met een ruime keuze

Op onze royale vloerenafdeling treft u allerlei soorten vloeren aan. Voor elke situatie, voor elk vertrek en voor elke wens hebben wij een passende vloer. U vindt bij ons onder andere laminaat, PVC, vinyl en tapijt van bekende kwaliteits merken. In onze showroom hebben wij vele stalen om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor uw woonomgeving. Om u een passend advies te geven nodigen, wij u uit op onze vloerenafdeling.

Wij komen graag bij u over de vloer!
Kooistra Wonen & Slapen komt ook graag naar ú toe! Wij komen bij u thuis de exacte maten opmeten. Ook voor passend advies komen we graag bij u thuis. Op locatie kunnen wij uw situatie bekijken en aandachtspunten doorspreken/noteren. Zo kunnen wij u de vloer adviseren die het beste bij u en uw huis past.

Uw vloer zelf leggen of laten leggen?
Als u uw keuze heeft gemaakt, zal uw vloer nog gelegd moeten worden. Onze vakkundige stoffeerders hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren. Zij doen dit graag en vakkundig voor u! Tapijt en vinyl wordt gratis voor u gelegd. Voor het leggen van PVC en laminaat worden legkosten berekend. Wilt u uw vloer zelf leggen? Ook dit is geen probleem. Wij bezorgen de vloer kosteloos bij u thuis tot in het vertrek waar de vloer gelegd moet worden. Ook voor het stofferen van uw trap kunt u bij ons terecht.

 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo