de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Matrassen

Voor elke persoon is een matras persoonlijk. Daarom hebben wij ruime keuze in verschillende materialen en hardheden. Van elk matras is er een soepele en stevige uitvoering te verkrijgen. Bij ons in de showroom kunnen wij advies geven over welk matras het beste bij u en uw lichaam past.


Matras Baccara

Matras Baccara

Matras Baccara is een matras van polyether. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 16 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Baccara is al verkrijgbaar vanaf €139,-.

 


Matras Fresia

Matras Fresia

Matras Fresia is een matras van koudschuim. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 19 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Fresia is al verkrijgbaar vanaf €249,-.

Matras Margriet

Matras Margriet

Matras Margriet is een matras met pocketvering. De afdekking van de kern is 3 cm HR40s. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 21 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Margriet is al verkrijgbaar vanaf €289,-.

Matras Camelia

Matras Camelia

Matras Camelia is een matras met geneste pocketvering. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Camelia is al verkrijgbaar vanaf €339,-.

Matras Fleur

Matras Fleur

Matras Fleur is een matras van koudschuim met 3D profilering. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Flox is al verkrijgbaar vanaf €419,-.

Matras Oleander

Matras Oleander

Matras Oleander is een matras met geneste pocketvering. De afdekking van de kern is 3 cm latex. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Oleander is al verkrijgbaar vanaf €439,-.

Matras Iris

Matras Iris

Matras Iris is een matras met bekkengeneste pocketvering met Low Back Support. De afdekking van de kern is 3 cm HR40s. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22,5 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Ook leverbaar in een hoesuitvoering. Matras Iris is al verkrijgbaar vanaf €439,-.

Matras Salvia

Matras Salvia

Matras Salvia is een matras met bekkengeneste pocketvering met Low Back Support. De afdekking van de kern is 3 cm visco elastisch schuim. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22,5 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Ook leverbaar in een hoesuitvoering. Matras Salvia is al verkrijgbaar vanaf €559,-.

Matras Flox

Matras Flox

Matras Jasmijn is een matras met bekkengeneste pocketvering met Low Back Support. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22,5 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Matras Jasmijn is al verkrijgbaar vanaf €569,-.

Matras Jasmijn

Matras Jasmijn

Matras Jasmijn is een matras met bekkengeneste pocketvering met Low Back Support. De afdekking van de kern is 3 cm Ocean Blue latex. Dit matras is te verkrijgen in een soepele en een stevige uitvoering. De totale hoogte van het matras is 22,5 cm. Ook is het matras geschikt voor verstelbare bodems. Leverbaar vanaf 70 cm tot 200 cm breed en van 190 cm tot 220 cm lang. Ook leverbaar in een hoesuitvoering. Matras Jasmijn is al verkrijgbaar vanaf €599,-.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo