de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Hoofdkussens

Om te voorkomen dat u met nek- of rugklachten uit uw slaap ontwaakt, is het van belang dat het kussen u de juiste ondersteuning geeft. 

Omdat een hoofdkussen een levensduur heeft van circa 3 tot 5 jaar, is het aan te raden regelmatig uw kussen te checken op veerkracht en volume. Mocht u hierover twijfelen, vraag dan om advies in de winkel. Heeft u een nieuw kussen nodig, kies dan een hoofdkussen dat past bij uw voorkeur van slaaphouding en uw lichaamsbouw. Daarnaast moet het de juiste combinatie vormen, als aanvulling op de ondersteuning van uw matras. Bij ons heeft u een keuze uit verschillende hoofdkussens, zoals bijvoorbeeld een vulling van synthetische Comforel® vezel of een heerlijk zacht kussen met comfortabel dons of toch liever een vormvast kussen met een kern van natuurlatex. Voor een goed advies kunt u bij ons in de winkel terecht.
Hoofdkussen Lily

Hoofdkussen Lily

Hoofdkussen Lily beschikt over een vulling van Comforel®. De tijk is van 100% perkalkatoen met dubbele cordonbies en een 30 cm rits. Het kussen is ideaal voor mensen met een allergie. De maat is 60 x 70 cm. Navulbaar en kan worden gewassen. De prijs voor twee hoofdkussens is € 45,-. Per stuk kost het hoofdkussen € 25,-.


Hoofdkussen Roos

Hoofdkussen Roos

Hoofdkussen Roos beschikt over een vulling van Comforel®. De tijk is van 100% luxe doorgestepte katoen. Dankzij de slaapbolletjes is hoofdkussen Roos antiallergisch en vochtregulerend. Dit kussen kan zonder problemen de wasmachine en droger in. De maat is 60 x 70 cm. Hoofdkussen Roos is verkrijgbaar voor €39,-.


Hoofdkussen Ariane Dons

Hoofdkussen Ariane Dons

Hoofdkussen Ariane beschikt over een vulling van 15% witte Europese eendendons. De tijk is van Keper NM 40 soft finish. Het kussen is verkrijgbaar in drie verschillende comfortklassen. De maat is 60 x 70 cm. De prijs voor twee hoofdkussens is €70,-. Per stuk kost het hoofdkussen €45,-.

Hoofdkussen Felicia Dons

Hoofdkussen Felicia Dons

Hoofdkussen Felicia beschikt over een vulling van 65% witte Europese eendendons met 100% . De tijk is van Platbinding NM 70 soft finish. De maat is 60 x 70 cm. Hoofdkussen Felicia is verkrijgbaar voor € 69,-.

Hoofdkussen Maurits

Hoofdkussen Maurits

Hoofdkussen Maurits beschikt over een vulling van natuur latex . Het hoofdkussen beschikt over een Feran Ice tijk die zorgt voor een snelle vochtregulatie. Ook heeft de tijk anti-allergische en anti-statische eigenschappen. De maat is 40 x 60 cm. Hoofdkussen Maurits is verkrijgbaar voor € 69,-.

Hoofdkussen Kapok

Hoofdkussen Kapok

Hoofdkussen Kapok is zeer geschikt voor mensen die veel transpireren of het te warm hebben 's nachts. Met dit 100% natuurlijke Kapok kussen lost u dit namelijk eenvoudig en gezond op. Het kussen is heerlijk koel, absorbeert en verwerkt transparatievocht razendsnel. Hoofdkussen Kapok is te verkrijgen voor € 39,95,-.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo