de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Vouwgordijnen

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn met een goede afwerking en bijpassende stof. Er is een ruim assortiment aan kleuren en stoffen zodat u het materiaal uit kunt zoeken die bij u en uw interieur aansluit. Wilt u iets meer privacy, of juist wat meer zicht naar buiten? Doordat het vouwgordijn makkelijk op te trekken is bepaald u zelf hoe hoog het vouwgordijn hangt. U kunt voor een lichtdoorlatende stof kiezen, maar ook een verduisterend behoort tot de opties. In het zeer brede assortiment is voor ieder interieur een prachtig vouwgordijn te vinden!

 

Vouwgordijn1
Vouwgordijn2

 

Modellen
Er zijn drie verschillende modellen te verkrijgen. Twee met baleinen aan de voorzijde en één met baleinen aan de achterzijde. Er is keuze uit open, half-transparante en dichte vouwgordijnen. De dichtheid bepaald voor een groot deel hoeveel licht er binnen komt. Transparante stoffen filteren het licht, maar laten wel voldoende licht door. Dichte stoffen geven iets meer privacy omdat er van de buitenkant niet doorheen kan worden gekeken. Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

Bediening en Top-down
De vouwgordijnen kunnen geleverd worden met een ketting, frontrembediening of met de kindvriendelijke SmartCord (Sunway) bediening. Bij deze bediening wordt het vouwgordijn bedient met een intrekbaar koord. Dit is zeer praktisch en ook veilig. Daarnaast kunt u kiezen voor de Top-down functie. Hierbij kan het vouwgordijn van boven naar beneden of van beneden naar boven worden bediend. Dit zorgt voor een optimale controle over uw lichtinval en privacy. 

 


 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo