de woninginrichter wit
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Huizen zijn niet meer standaard. Raampartijen ook niet. Sunway heeft voor ieder raam een passend rolgordijn. De nieuwe collectie rolgordijnen van Sunway is zeer logosunway breed en biedt vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, modellen en technische toepassingen. De collectie bevat een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen.

Bijzondere modellenrolgordijn03
De collectie Sunway rolgordijnen bevat een aantal bijzondere raamdecoratie modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen. Sunway heeft in haar collectie de volgende modellen:

Sunway Eclips 
Het Eclips duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval.

Sunway Combi rolgordijnen 
Raamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.

Sunway Comfort XL
Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing bij grotere, hogere of bredere ramen. Door de dikkere buis haalt dit model breedtes die bij traditionele raamdecoratie niet mogelijk is. Sunway Dakraam rolgordijnen 
Sunway biedt een rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde rolgordijnstoffen in de collectie.
Sunway Digiprint rolgordijnen Met Sunway Digiprint rolgordijnen is het mogelijk om kleuren en dessins te combineren en daarmee een uniek rolgordijn te creëren. Creeer met onze  Sunway Digiprint Module uw eigen rolgordijn en zie online wat voor effect dit heeft voor uw raam. Sunway Silversphere rolgordijnen 
Dé eyecatcher van deze collectie is het Silversphere rolgordijn, uitgevoerd met mooie pearlchrome aluminium designsteunen, fraaie aluminium onderlat en montageprofiel.

Sunway Smart rolgordijnen
Het Smart rolgordijn zit in een compacte cassette en wordt direct op het raam gemonteerd. Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiepramen of openslaande deuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.

Terug naar...

overzicht

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511-42 17 81
emailformulier

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo