de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al heel lang een begrip in de raamdecoratie. De uitstraling van een rolgordijn is strak en zeer modieus. Wij bieden een zeer brede collectie aan met vele keuze in sfeervolle kleuren, bijzondere structuren en smaakvolle dessins. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u langskomen in onze showroom.

Materialen en eigenschappen
De hoogwaardige materialen hebben allemaal hun eigen functies en eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een prachtige transparante stof kiezen, die het licht filtert en uw woonkamer binnen laat. Maar er is ook ruime keuze uit verduisterende stoffen, die zeer geschikt zijn voor een kinder- of slaapkamer. De verduisterende stof weert licht en warmte. Voor de keuken zijn er stoffen te verkrijgen die vuil weren en zeer makkelijk zijn te reinigen.

 

Rolgordijn1
Rolgordijn2

 

Functionaliteit
Naast de standaard modellen zijn er ook rolgordijnen voor specifieke situaties te verkrijgen. Zo is er een systeem die geschikt is voor dakramen. Ook zijn er kindvriendelijke systemen die voor de optimale veiligheid zorgt voor uw kind. Een rolgordijn is ook met elektrische bediening verkrijgbaar. Deze accumotor is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op te laden door middel van een adapter of zonnepaneel. Wilt u graag lichtdoorlatend én verduisterend in één? Indien er genoeg ruimte is, kunnen er twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden zodat dit mogelijk is.

 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo