de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Plissé en Duette Shades

Plissé Shades
Plissé Shades zijn geplooide stoffen met een elegante en tijdloze uitstraling die veel verschillende opties heeft te bieden. De Plissé is namelijk toepasbaar in een regulier raam, maar ook in schuine, ronde of driehoekige ramen. De Plissé is leverbaar in 20 mm en 32 mm plooibreedte. De stoffen zijn leverbaar in verschillende varianten: transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend. De collectie biedt vele mogelijkheden met verschillende kleuren, structuren en dessins. 

Duette Shades
De Duette Shade bestaat uit een dubbele laag, in plaats van een enkele laag zoals bij de Plissé Shade. De twee lagen vormen samen een gesloten honingraatstructuur. De Duette Shade is isolerend, waardoor u op stookkosten kunt besparen in de winter. Ook kunt u in de zomer de warmte beter buiten houden. Ook verbeterd de Duette de akoestiek in uw huis. De Duette Shade is leverbaar in drie verschillende plooibreedtes, namelijk 25 mm, 32 mm en 64 mm. 

 

Shades1
Shades2

 

Modellen
Er zijn verschillende systemen leverbaar bij de Plissé en Duette Shades. Zo is er bijvoorbeeld LiteRise (Sunway). Dit is een systeem met een metalen greep waardoor er geen koorden zichtbaar zijn. Daardoor is dit systeem zeer kindvriendelijk. Een ander kindvriendelijk systeem is het Smartcord (Sunway), waarbij het optrekkoord een constante koordlengte behoudt. Hierdoor kunnen kleine kinderen niet bij de koorden. 

Ook kan een Plissé of Duette met een top-downsysteem. Dit model is te bedienen van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval. Een andere optie is om twee stofkwaliteiten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren door middel van transparante en verduisterende stoffen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo