de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezie biedt een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering aan dan de horizontale jaloezieën. Er is een ruim assortiment aan kleuren en afwerkingen. Zo zijn er metallics, knalkleuren maar ook pastelkleuren. Gaat u liever voor een wat rustige uitstraling in uw woonkamer? Er is ook een groot aanbod in naturel kleuren. 

 

Horizontaal1
Horizontaal2

 

De collectie biedt een serie uni jaloezieën en een serie specials. De uni-lamellen hebben een matte, zijdematte of glanzende finish. De specials hebben bijzondere structuren of bijzondere afwerkingen, zoals geborsteld aluminium of een sprankelende finish.


Breedtes en afwerking

Er zijn vier verschillende lamelbreedtes, namelijk 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm. Als u een subtiele uitstraling in uw horizontale jaloezie wilt, kunt u kiezen voor een breedte van 16 mm. Wilt u graag een robuuste uitstraling? Kies dan voor de 70 mm lamelbreedte. De horizontale jaloezie krijgt nog wat extra charme met een ladderband. Deze zijn ook in verschillende kleuren en dessins te krijgen. De mogelijke breedtes zijn 10 mm, 25 mm en 38 mm.

 


 

Projecten
Houten buitenzonwering met elektrische bediening

Sunwayl Buiten Jaloezie Kooistra Damwald 2
Project
Sunwayl Buiten Jaloezie Kooistra Damwald 3

 


 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo