de woninginrichter wit
Inbetweens - vitrage
Inbetween - vitrage

Inbetween - vitrage

Inbetween stoffen

Inbetween stoffen zijn half transparant en in veel verschillende stijlen en dessins verkrijgbaar. De inbetween stoffen kan men hetzelfde toepassen als gordijnstoffen, maar de inkijk van buitenaf zal met name 's avonds niet afgesloten worden. De inbetweens van A House of Happiness zijn vaak als kamerhoge stoffen uitgevoerd.

Toegepast in vouwgordijnen blijft de kamer door de gefilterde lichtinval licht, maar wordt de inkijk van buitenaf beperkt.

Effen inbetween stoffen; geschikt voor grote oppervlakken en liefhebbers van basic interieurs, waardoor een vertrek een rustige uitstraling krijgt.

Decoratieve, gedessineerde inbetweenstoffen; hiermee kan je een decoratief sfeer-element toevoegen aan de kamer.

 
Vitrages
Vitrage stoffen zijn transparant en hebben eventueel een ingeweven structuur of een randafwerking. Vitrages zijn als kamerhoge stof uitgevoerd, waardoor in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Deze stoffen zijn vaak op meerdere hoogtes verkrijgbaar omdat ze vaak toegepast worden tot op de vensterbank of er net overheen. Aan de onderzijde van de stof is vaak een verzwaringskoord of een randafwerking in kant of macramé gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Vitrages worden gecombineerd met gordijnstoffen tegen de inkijk 's avonds en om meer sfeer toe te voegen. Vroeger werd de naam glasgordijnen het meest gebruikt voor dit type stof.

  • Licht doorlatend
  • Effen, glad of met structuur
  • Met printdessin
  • Met ingeweven dessin

Terug naar...

overzicht

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511-42 17 81
emailformulier

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo