de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Houten Jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker in huis. Daarom zijn houten jaloezieën een perfecte keus om uw huis een sfeervol en behaaglijke sfeer te geven. U kunt voor een prachtige houten uitstraling kiezen, maar ook voor een mooie witgelakte tint. Om de houten jaloezie nog wat extra uitstraling te geven, kunt u kiezen om het geheel af te werken met een mooi ladderband. De houten jaloezie is zeer gemakkelijk in bediening en geeft u de keus om zelf de lichtinval en privacy te bepalen.

 

Houtenjaloezie1
Houtenjaloezie2

 

Kleuren en uitvoeringen
De houten jaloezieën zijn in vele kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Zo zitten er bijvoorbeeld pastelkleuren in de collectie, maar ook mooie vergrijsde kleuren behoren tot de mogelijkheden.  Er zijn diverse lamelbreedtes mogelijk zodat u uw houten jaloezie helemaal naar uw smaak kunt samenstellen. 

Modellen en opties
Het ladderband is in verschillende kleuren te verkrijgen. U kunt er voor kiezen om een mooie bijpassende kleur uit te zoeken, of juist een kleur die afsteekt van de lamellen. Het ladderband is leverbaar in drie verschillende breedtes. Ook zijn er houten jaloezieën die waterafstotend zijn en dus geschikt voor vochtige ruimtes. 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo