de woninginrichter wit
overgordijnen
Gordijnen

Gordijnen

De gordijnstoffen van A House of Happiness zijn beschikbaar in verschillende dichtheden en zijn in veel uiteenlopende stijlen en dessins verkrijgbaar. Gordijnstoffen geven sfeer aan een ruimte, zijn geluidsabsorberend en voorkomen de inkijk van buitenaf. De gordijnstoffen van A House of Happiness zijn in de meeste gevallen als breedtestoffen verkrijgbaar (+/- 140 cm), en worden dan afgewerkt met een zoom. Ze worden ook wel als kamerhoge stof uitgevoerd, waardoor in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Aan de onderzijde van de stof is vaak een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Toegepast in vouwgordijnen zal de kamer overdag wat donkerder zijn dan bij opengeschoven gordijnen op rail, afhankelijk hoe ver de vouwgordijnen opgetrokken worden overdag. De inkijk van buitenaf wordt hierdoor wel beperkt. Bij gesloten vouwgordijnen kan het zicht van buitenaf volledig afgesloten worden.

Type gordijnstoffen

  • Effen, glad of met structuur: geschikt voor grote oppervlakken en liefhebbers van basic interieurs, waardoor een vertrek een rustige uitstraling krijgt.
  • Met printdessin: hiermee kan je een decoratief sfeerelement toevoegen aan je kamer.
  • Met ingeweven dessin: meestal rustiger dan een printdessin, maar decoratiever dan een effen stof. Geeft een bepaalde sfeer aan een ruimte.
  • Verduisterende gordijnstoffen: zijn in al deze types verkrijgbaar bij A House of Happiness en zijn zeer geschikt voor het extra duister maken van bijvoorbeeld slaapkamers. N.B. de stoffen zijn niet 100% lichtwerend, maar zullen met name in de lichtere kleuren wat licht doorlaten. Het kenmerkende aan onze verduisteringsstoffen is dat ze in 3 lagen geweven zijn; tussen de voor- en achterzijde van de stoffen is een extra laag aangebracht van zwarte garens die de stof extra dicht maken, en in sommige gevallen ook wat dikker en stijver.
  • Kinderkamerstoffen: bovenstaande type gordijnstoffen zijn ook verkrijgbaar in frisse kleuren die speciaal geschikt zijn voor kinderkamergordijnen en in een divers aanbod aan dessins, van vrolijk en kleurrijk tot sober en stoer. De de kinderkamergordijnstoffen zijn ook beschikbaar in een groot aantal verduisterende varianten!

Terug naar...

overzicht

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511-42 17 81
emailformulier

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo