de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Gordijnen

Gordijnen zijn al vele jaren een item in de meeste interieurs. Het grote voordeel van een gordijn is dat dit veel sfeer in de ruimte brengt. Ook is een gordijn zelfs gewoon te combineren met andere raamdecoratie, zoals een rolgordijn of vouwgordijn. De gordijnstoffen zijn in verschillende dichtheden en in veel uiteenlopende stijlen en dessins verkrijgbaar. Zo zijn er verduisterende stoffen te verkrijgen voor bijvoorbeeld in de slaapkamer en mooie transparante stoffen om de zon binnen te halen in uw woonkamer. Door keuze in verschillende plooien kunt u zelf bepalen hoe uw gordijn valt. Aan de onderzijde van de stof is vaak een verzwaringskoord gemaakt, zodat uw gordijn mooi recht hangt.

 

Gordijn1
Gordijn2

 

 Type gordijnstoffen

  • Effen, glad of met structuur: geschikt voor grote oppervlakken en liefhebbers van basic interieurs, waardoor een vertrek een rustige uitstraling krijgt.
  • Met printdessin: hiermee kan je een decoratief sfeerelement toevoegen aan je kamer.
  • Met ingeweven dessin: meestal rustiger dan een printdessin, maar decoratiever dan een effen stof. Geeft een bepaalde sfeer aan een ruimte.
  • Verduisterende gordijnstoffen: zijn in al deze types verkrijgbaar en zijn zeer geschikt voor het extra verduisteren van bijvoorbeeld slaapkamers. De stoffen zijn niet 100% lichtwerend, maar zullen met name in de lichtere kleuren wat licht doorlaten. Het kenmerkende aan onze verduisteringsstoffen is dat ze in 3 lagen geweven zijn; tussen de voor- en achterzijde van de stoffen is een extra laag aangebracht van zwarte garens die de stof extra dicht maken, en in sommige gevallen ook wat dikker en stijver.
  • Kinderkamerstoffen: bovenstaande type gordijnstoffen zijn ook verkrijgbaar in frisse kleuren die speciaal geschikt zijn voor kinderkamergordijnen en in een divers aanbod aan dessins, van vrolijk en kleurrijk tot sober en stoer. De de kinderkamergordijnstoffen zijn ook beschikbaar in een groot aantal verduisterende varianten!

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo