de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Flitsend Wonen

Kooistra bezoekt vele meubel beurzen in binnen- en buitenland. Ook zijn wij aangesloten bij Euretco de grootste inkoop combinatie van Nederland.
Al ruim 20 jaar zijn wij aangesloten bij FLITS. (onze huiscollectie)

Zestien grote, gerenommeerde wooninrichters verspreid over heel Nederland kopen regelmatig gezamenlijk hun meubelen in. Hun inkopers reizen hiervoor de hele wereld over en de aantrekkelijke prijzen die zij bij de meubelindustrie bedingen, vindt u terug in de 5 Flitsende voordeelfolders, die jaarlijks door Kooistra worden verspreid.

De groep bestaat inmiddels bijna 20 jaar en zolang bieden wij u dus al Flitsend meubelvoordeel! Een voordeel dat kan oplopen tot hoge percentages, terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft. Uiteraard worden de meubelen altijd keurig én gratis bij u thuis bezorgd. Dit in tegenstelling tot vele andere folderacties, waarbij u een extra vergoeding betaalt voor de bezorgkosten.Zeker niet te vergeten de ruime collectie bankstellen in leer, met stoffen bekleding en/of met hout afgewerkt. Wandmeubels, eetkamertafels en stoelen, slaapkamers, matrassen, vloerbedekking, gordijnen, binnen en buiten zonwering en nog veel meer.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo