de woninginrichter wit

KOM NU NAAR ONZE DAVERENDE BALANS OPRUIMING!
HOGE KORTINGEN TOT WEL 70%                                     

M line matrassen
M-line slapen

p1
p2
p3
p4
p5
p6
p7
p8
MLINE Slow Motion VIII

MLINE Slow Motion VIII

Matras-opbouw Slow Motion VII & VIII:

-1 3 cm hoge bodemplaat van opencellig HR-foam. De matras is opgebouwd op deze duurzame onderlaag. Dankzij de flexibiliteit van het materiaal zijn de matrassen geschikt voor vlakke en verstelbare bedbodems. -2 De support-laag bestaat uit een 6 cm hoge fundatiepocket verdeeld in 7 zones. Ondersteuning van elke lichaamsvorm en snelle vochtafvoer gegarandeerd. -3 De kern van het comfort wordt gevormd door een combinatie van flexibel schuim dat wordt afgewisseld met een Air-release laag. In deze lagen zijn 10 rijen van 6 cilindrische gaten gemaakt, gevuld met high resilience foam ballen in diverse hardheden. Iedere bal is progressief dragend en zorgt voor een ultiem comfortabele lichaamsvorming, oftewel Dynamic Support. De cilindrische gaten zorgen bij iedere wenteling van het lichaam voor actieve ventilatie.

MLINE Slow Motion VII

MLINE Slow Motion VII

-4 De toplaag van deze matrassen is van M Line Visco-elastisch schuim. Bij de Slow Motion VII is de SG-waarde 65, bij de Slow Motion VIII is de SG-waarde 80. Deze laag is bewerkt met insnijdingen die mobiliteit verhoogd en tevens de ventilatie verbetert. -5 Ten slotte de tijk, genaamd de Adapt Cover. Deze is samengesteld uit verschillende zones. De trekkracht van de tijk is per zone verschillend. Zo is de zone waar de heupen ligt starrer gebreid dan de schouder comfortzone. De tijk is volledig anti-allergisch, afritsbaar en wasbaar op 40 graden.
SM VI

SM VI

MLINE Slow Motion VI matras

Het Slow Motion VI matras heeft een royale dikte van 26 cm en heeft een duurzame toplaag visco elastisch MLINE materiaal. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De nieuwe ventilerende matrastijk zorgt voor optimale ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De tijk & kern van het matras zijn volledig anti-bacterieel.
Mline SMV Met Tekst

Mline SMV Met Tekst

MLINE Slow Motion V matras

Het Slow Motion V matras heeft een royale dikte van 26 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met de nieuwe ventilerende matrastijk de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De tijk & kern van het matras zijn volledig anti-bacterieel.
Mline SMIV Met Tekst

Mline SMIV Met Tekst

MLINE Slow Motion IV matras

Het Slow Motion IV matras is 22 cm hoog en heeft een duurzame toplaag visco-elastisch M Line-materiaal. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de 7 comfortzones. Uw lichaamscontouren worden nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. Laat het slapen maar aan de Slow Motion IV over. De tijk & kern van het matras zijn volledig anti-bacterieel.
Mline SMIII Met Tekst

Mline SMIII Met Tekst

MLINE Slow Motion III matras

Het Slow Motion III matras is 22 cm hoog. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van uw lichaam, terwijl de 5 comfortzones extra ondersteuning bieden. De tijk & kern van het matras zijn volledig anti-bacterieel. De Slow Motion III en IV matrassen hebben dezelfde matrashoogte en zijn perfect te combineren. De matras is opgebouwd uit meerdere lagen en hoeft niet gekeerd te worden. Wilt u twee 1-persoons matrassen, maar liefst in een 2-persoons tijk? Dat kan met de MLINE Twin Cover of MLINE Duo Cover. Deze zijn ook verkrijgbaar voor de Slow Motion III en IV matrassen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511-42 17 81
emailformulier

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo